HOME  |   ADRES-CONTACT-LINKS |  VIERINGEN |   SACRAMENTEN  |   PREKEN |    CARITAS  |    BIDDEN   |   FOTO’S   |    HISTORIE |    KOREN

U groeten wij, Maria, koningin en moeder vol goedheid.
Bij u vinden wij het leven, de vreugde en de hoop.
Wij roepen u aan op onze pelgrimstocht.
Wees de lijdende mensheid nabij.
Gedenk ons, zie barmhartig op ons neer en leid ons door het leven naar Jezus, uw Zoon.
Moeder vol goedheid en liefde, heilige maagd Maria,
tot u nemen wij onze toevlucht.
Wees onze bescherming, heilige moeder van Jezus.
Wijs onze gebeden niet af als wij in nood zijn,
maar verlos ons uit alle gevaren,
gij glorierijke en gezegende maagd.

Wij willen graag een kaarsje opsteken voor betere tijden, na jaren tegenspoed in de meeste opzichten.

Alle goeds voor iedereen, René en Akemi

Lieve dank, Moeder Gods, AMEN

Ik wil een kaarsje opsteken voor een positief besluit een overwinning voor mij van mijn familie rechtszaak.

Een kaars voor Pastoor Pierre Valkering.

God geven hem steun en troost in deze moeilijke tijd.

Kaarsje, als dank voor de gezegende bescherming van Maria.

Ik stond in de zomer met mijn motorscooter, achter de witte stopstreep te wachten voor een voorrangskruising in de Belgische Ardennen. De vorige dag was ik naar de Mariaverschijning in Banneux geweest, toen kwam er plots een slapende bestuurder in een vrachtwagen, slingerend op mij af rijden. Ik keek hem zeer angstig en versteend van schrik, van een afstand in de ogen aan en zag dat de ogen staarden zonder te kijken en te knipperen. De bestuurder sliep! Ik gilde uit alle macht: Mariaaaaaaiaaaaa... De bestuurder van de Camion ontwaakte en kwam tot stilstand met zijn enorme truck tegen mijn voet..
Daarom een kaarsje voor de beschermende zegening die ik van Maria mocht ontvangen.

Mvg. Wilmah Bult Kaarsje voor Meta

Ik wil graag een kaarsje opsteken voor mijn dochter die ziek is

Cisca rust zacht

Wilt u een kaarsje opsteken? Mail dan hier uw intentie